Lejekontrakt gældende fra januar 2021


Aalborg Kommune og kredsen har udformet en ny lejekontrakt. Denne trådte i kraft fra januar 2021. Det SKULLE have betydet, at der kom en revideret udgave af "Almindelige bestemmelser for kolonihaver i Aalborg kommune". Dette arbejde er imidlertid forsinket og i mellemtiden har vi det voldsomme problem, at de regler, der er beskrevet i sidstnævnte faktisk ikke er de regler, der gælder. Som medlem har det derfor været svært at gennemskue hvilke byggeregler, der skal følges. Det dur jo ikke. Derfor har vi nu lagt den gældende lejekontrakt med de gældende regler op, så alle kan orientere sig i forhold til disse.

Før du bygger

Februar 2021

Nye  regler

Der er kommet ny lejekontrakt mellem haveforeningen og Aalborg Kommune. Den omfatter nye regler for byggeri. Du skal derfor rette henvendelse til bestyrelsen før du går i gang med at tegne, så du ikke spilder tiden på at lave store planer, som ikke er mulige at udføre. 

Vi vil rigtigt gerne hjælpe, så alle kan få lige præcis det hus, som de ønsker sig. 


Love & Vedtægter for foreningen


Love & Vedtægter JBM 2019

Ordensregler for foreningen


Ordensregler for JBM 2019

Almindelige bestemmelser Aalborg kommune


Her er også almindelige bestemmelser for kolonihave i Aalborg kommune. 2017

Flagregler


Flaget er traditionelt en central del af en haveforening i Danmark. Læs her hvilke regler, der gælder når du flager.Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk