AKTIVITETSKALENDER

Her er aktivitetskalenderen for foreningen. Nedenfor er de vigtigste datoer nedskrevet, og du kan finde ud af hvornår næste havesyn er. Vigtigst er faktisk, at DU som medlem sagtens kan lave din egen aktivitet og få den i kalenderen. Har du en idé, er du mere end velkommen til at kontakte bestyrelsen. Du kan samtidig også høre om der er mulighed for at få penge til din aktivitet eller låne Oasen. Sidstnævnte er jo vores alles hus.

Aktiviteter som du kunne arrangere eller hjælpe med at arrangere kunne være: Frøbytning, havevandringer, konkurrencer, ture og ekskursioner, fællesspisning, loppemarked, landskampe på storskærm eller foredrag!

Mere info om de enkelte aktiviteter kommer snarest!

Download aktivitetskalender herDøde duer
Er navnet på et meget simpelt spil om penge. Her kan du satse på nogle tal og håbe at disse bliver trukket op af hatten. Er du heldig kan du vinde penge. Er du slet ikke spilletypen, så er du mere end velkommen alligevel. Her kan købes øl og vand og du kan få en sludder med de andre havelejere. Børnene kan købe en is! Døde duer afholdes hver søndag i sæsonen fra klokken 11:00 til 13:00.

Banko
Der spilles banko hveranden tirsdag i sæsonen. Dørene åbnes klokken 18:00 og spillet starter klokken 19:00. Der er gode præmier og salg af øl og vand. Nogen gange er der sågar kage til kaffen.

Fællesspisning
Fællesspisning afholdes cirka en gang om måneden i foreningen. Det er forskellige havelejere der melder sig til at lave maden. Det er et arrangement der kræver tilmelding i forhold til planlægning og madlavning. Prisen for et måltid kan varierer, men er altid i et meget venligt prisleje. Næste fællesspisning og tilmeldingsoplysninger findes her:

Tirsdag 28. maj klokken 18:00 i Oasen
Tarteletter - 30 kroner pr. mand

Tilmeldning her
(SU. 24. maj)

Havesyn
Den første mandag i hver måned går bestyrelsen havesyn. Det betyder at du ...

Hækklipning
Hækklipning fastsættes i en periode på ...

Fælles arbejdsdage
Er mest af alt nogle hyggelige timer i en rigtig godt fællesskab.

 


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk